TRENDCOLLECTIE LANZA

Najaar-Winter 2018/2019

Kleur: Als een ware illusionist speel je deze winter met kleur. Transparante tinten worden juist afgewisseld met volle kleuren terwijl koele en warme tinten, bijvoorbeeld koel koper en warm kastanjebruin, samenkomen. Door geraffineerde kleurtechnieken geven deze ogenschijnlijke tegenstrijdigheden een supertrendy resultaat.
Neem de blending-pixel techniek. Daarbij krijgt de ene haarpluk een wat lichtere punt maar bij de punt daarnaast is dat precies omgekeerd. Het effect; lichte haar gedeeltes blijken bij een andere styling of beweging donkerder te zijn dan je denkt, en andersom.

Coupe: Zachte lijnen bepalen komend seizoen het haarbeeld voor vrouwen, voor een echte feminin touch. Bij de mannen valt vooral op dat er veel word gevarieerd met haarlengtes. De overeenkomst? Veel verschillende lagen! Die zijn zo geknipt of gesneden dat ze prachtig in elkaar overvloeien wat oneindig veel styling mogelijkheden geeft.

Wat de allerbelangrijkste trend voor 2019 is dat je een coupe en een kleur hebt die je persoonlijkheid weerspiegeld. Dit is voor ieder individu anders. Hierbij is een goed advies van de kapper enorm van belang!