OVER ONS

Ons team volgt en geeft ook regelmatig trainingen op het gebied van trends, kleuren en knippen. Onze hoofd-Opleiding zorgt er samen met Brigiet voor dat iedereen zijn of haar creativiteit en kennis kan blijven ontwikkelen.

Het belangrijkste voor ons is telkens te voldoen aan de wensen van onze gasten en jouw dan ook steeds weer positief weten te verrassen.

Wij werken op afspraak en nemen ruim de tijd voor je. Een afspraak kan je online maken voor diverse knippen en föhn behandelingen en ook als je een feestje hebt kan je online een afspraak maken voor een leuke festival up-do

Voor alle andere afspraken is bellen of even langskomen het handigste omdat wij dan de tijd nog beter kunnen inschatten en jij niet onnodig hoeft te wachten. Daarnaast mag je altijd je voorkeur voor jouw favoriete haarstylist doorgeven zodat je de afspraak ook bij hem of haar gepland krijgt.

Onze behandelingen zijn inclusief heerlijk haarwassen en verzorgen .

Onze toppers staan klaar om jou te laten stralen.

Het is mogelijk om online diverse afspraken te boeken en natuurlijk mag je ons ook bellen wanneer je dat prettig vindt: 074 278 02 04 Ons adres is: ( hoek Wemenstraat) Cronjestraat 1 7551GD Hengelo. Parkeren gaat het makkelijkste in parkeergarage Thiemsbrug, deze is te vinden aan het begin van de Wemenstraat. Of op het Wetsplein, dat is de parkeerplaats achter de Hema.

Klik om een afspraak te maken