OVER ONS

In onze moderne salon is er plek voor persoonlijke aandacht, verzorging, sfeer, advies en gezelligheid! Jij zal altijd volgens de laatste trends en techniek geknipt en gekleurd worden. Wij zijn constant bezig onze grenzen te verleggen. Kwaliteit met een open en eerlijk advies staan daarbij altijd voorop.

Ons team volgt, maar geeft ook regelmatig trainingen op het gebied van trends, kleuren en knippen.

Het belangrijkste voor ons is telkens te voldoen aan de wensen van onze gasten en jouw dan ook steeds weer positief weten te verrassen.

Al onze producten zijn met zorg uitgezocht, zij moeten betrouwbaar en innovatief zijn en blijven, milieu vriendelijk en dierproef vrij zijn en datgene doen wat ze beloven.

Daarom werken wij in onze salon met de kwalitatief hoogwaardige professionele producten van Lanza, Alterna en NOIR Stockholm.
Al onze producten zijn verkrijgbaar in onze kapsalon en tevens op onze webshop.

Ons team van Topstylistes staan klaar om jou te laten stralen.

Het is nu ook mogelijk om online diverse afspraken te boeken maar natuurlijk mag je ons ook bellen wanneer je dat prettig vindt: 074 278 02 04 Ons adres is: ( hoek Wemenstraat) Cronjestraat 1 7551GD Hengelo. Parkeren gaat het makkelijkste in parkeergarage Thiemsbrug, deze is te vinden aan het begin van de Wemenstraat.

Klik om een afspraak te maken