was successfully added to your cart.

Haar trends voorjaar/zomer 2020

8 april 2020Haartrends
strik haartrend

Benieuwd naar de haar trends van het voorjaar/zomer van 2020? De lente komt er weer aan. Toe aan weer een nieuw fris kapsel? Lees verder en bekijk wat de haar trends zijn voor het voorjaar/zomer 2020!

Als we kijken op de catwalks zien we veel eighties kapsels voorbij komen, maar ook de sixties en seventies kapsels krijgen een update. Hoe leuk is dat?! Van rommelige knotjes tot big, bigger, biggest. Er is veel mogelijk dit seizoen!

1. Sixties hair: Lang, steil haar hoeft niet altijd maar saai te zijn! Draag je lange haar in een middenscheiding. Deze sleek haarstijl heeft zijn populariteit te danken aan de sixties. Toen werd voor het eerst een middenscheiding veel gedragen. Een tip om te gebruiken is bijvoorbeeld de L’anza Straightening Balm.

sixties haartrend

2. Wetlook: de wetlook is eigenlijk al meerdere jaren een trend. Dit seizoen wordt de wetlook een klein beetje veranderd. De slick stijl (haren strak naar achteren gekamd) maakt plaats voor een messy variant. Hierbij worden er losse plukken aan de voorkant als het ware tegen het voorhoofd geplakt. Gebruik L’anza Ultimate Gel of L’anza Brilliant Texture voor het gewenste resultaat!

3. Wafelhaar: Pak de wafeltang maar weer uit de kast maar wees niet bang; we hoeven niet met compleet gewafeld haar door het leven dit seizoen! Een paar subtiele waves in het haar zorgt voor dit mooie effect. Net even wat anders dan helemaal stijl haar.

wafelhaar haartrend

4. Vlechten: 2 strakke, perfecte vlechten in het haar zoals Greta Thunberg. Super handig ook met het warme weer in de zomer: geen last van plakkerig haar in je nek. In plaats van kinderlijk geeft het nu een krachtige uitstraling!

vlechten haartrend

6. Seventies hair: Dit is toch geweldig! De jaren 70 op z’n mooist: veel volume, veel krullen en veel funk! Hoe groter, hoe beter!

seventies hair haartrend

7. Eighties prom hair: Draag je haar naar achter, en zet het vast met een knip. Trek je prom dress uit de kast, want die past perfect bij dit eighties kapsel.

eighties prom haartrend

8. De strik: hét haaraccesoire van 2020 is de strik! De strik komt het mooist tot zijn recht in een lage staart. Kies voor een zwarte klassieke variant, of kies voor een leuk kleurtje!

Strik haartrend

9. Messy buns: Hoe je de knot ook draagt: hoog, laag, 1 of 2; alles is mogelijk dit seizoen! Belangrijk is wel dat de knot er lekker rommelig uit ziet. Bijkomend voordeel; super makkelijk om te maken voor iedereen! Om wat meer grip te krijgen op het haar kun je bijvoorbeeld L’anza Beach Spray of Noir Beach Muse gebruiken!

messy bun haartrend

10. Boblijn: De schaar mag weer in het haar. De bob is weer terug! We love it! Maak meteen online een afspraak voor die geweldige bob!

bob haartrend

Dit zijn de trends voor het voorjaar/zomer 2020! Geïnspireerd? Ben je nou benieuwd naar wat wij allemaal doen? Volg ons op Facebook of Instagram Stylingshengelo voor alle laatste nieuwtjes en gave kapsels!