Skip to main content

Dé perfecte make-up.. in slechts 5 minuten tijd! Je kent het wel; de wekker gaat ’s ochtends, maar je lag eigenlijk nog zo lekker in bed. Douchen, eten, aankleden, misschien nog kinderen helpen.. wat een werk weer elke dag. Toch wil je weer fris en fruitig voor de dag komen. Hoe fijn is het dan als je met vijf minuten je make-up  alweer  voor elkaar hebt. In deze blog geef ik je 5 tips voor dé perfecte make-up in 5 minuten.

Sta p 1: de basis
Je hele gezicht vol smeren met foundation is niet nodig om er fris uit te zien. Focus je op de glimmende gebieden en de roodheid rondom de neus en de kin. Een concealer is ideaal om donkere kringen onder de ogen weg te werken.

perfecte makeup

Stap 2: de wenkbrauwen
Wenkbrauwen zijn heel belangrijk voor meer definitie in je gezicht. Zorg ervoor dat je wenkbrauwen mooi van vorm en vol van kleur zijn. Hou je wenkbrauwen altijd on fleek! Tip: Laat je wenkbrauwen verven en epileren. Super handig, geen werk meer mee in de ochtend. Nog makkelijker: dit kan ook bij ons in de kapsalon. Dit zou ook kunnen tijdens het inwerken van een kleuring bijvoorbeeld; dat scheelt tijd!

Stap 3: de ogen
Voor een extra dimensie gebruik je een beetje glanzende  oogschaduw op  je oogleden. Kies  een kleur dat net een tikkeltje lichter is dan je huidskleur. Dit houdt de blik fris. Gebruik daarna wel een mascara om je ogen te laten spreken.

Stap 4: blush
’s Ochtends heb je echt geen tijd om het hele gezicht te contouren. Bewaar dat lekker voor het weekend. Wat al een wereld van verschil maakt is blush! Breng de blush aan op de appeltjes van je wangen. Dit zorgt voor een frisse jeugdige look met een gezonde blos.

Stap 5: de lippen
Voor de perfecte lippen gebruik je een lipliner en lipstick. Omlijn je lippen en kleur ze vervolgens in. Hou je nou niet van een lipstick? Gebruik dan een lipgloss voor de finishing touch!

Golden Rose
Bij ons in de kapsalon gebruiken wij de mooie make up van Golden Rose. Golden Rose is een professioneel make up merk dat wereldwijd wordt gebruikt door visagistes en schoonheidsspecialistes. Golden Rose is betaalbaar, dieproefvrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de Europese normen.  Het assortiment is uitgebreid en er is voor ieder wat wils!

golden rose

Heb je trouwplannen? Hoe handig is het als je haar en make-up door dezelfde persoon kan worden gedaan?! Met de fijne make-up van Golden Rose en de kennis van onze topstylisten maken wij de make-up en het haar zoals jij dat wilt! Meer informatie over het bruidsarrangement vind je hier.

Heb je verder nog vragen over het bruidsarragement? Wil je graag nog wat tips? Neem vooral contact op met onze salon of kom even langs!