ACTIES

Gelukkig hebben wij een fijne samenwerking met onze merken. Dit geeft ons de mogelijkheid om regelmatig onze gasten mee te laten proviteren van extra voordeel. Wie weet zit er voor jouw iets bij! Kijk regelmatig op onze site of vraag het een van onze medewerksters.

 

Ga naar de webshop

Daarnaast willen wij onze kapsalongasten extra verwennen met een automatische spaaractie.

Voor elke bestede euro ontvangt u 1 punt. Deze punten zijn niet inwisselbaar voor contanten maar wel te besteden voor diverse behandel- en/of artikel-kortingen. Voor het af- en bij- boeken van je punten hebben we je geen spaarpas nodig.

Vanaf je eerste bezoek bij ons in onze kapsalon kan jij je laten registeren in onze computer zodat wij je aan kunnen melden voor het punten sparen.Je mag zoveel punten sparen als jij wil.

De gespaarde punten zijn niet inwisselbaar voor contanten.

Natuurlijk werken wij mee aan de Stadkado app van Hengelo. Hier ontvang je voor elke € 10,- een punt. Je kan sparen voor culturele uitjes voor jezelf of samen met vrienden en/of familie. Deze app kan je downloaden in de appstore.

En alsof het niet ophoudt, is er ook nog een mogelijkheid om mee te doen met de Lanza Voordeelpas. Hiermee spaar je direct voor mooie kortingen in diverse vooraanstaande webshops. Iedere aanschaf in die shops leveren punten op die exclusief in te leveren zijn in onze kapsalon. Wil je meer informatie of een passend advies? Wij staan graag voor je klaar!

Onze actie sets en de producten van de maand kun je vinden in onze webshop.

 

Klik om een afspraak te maken