Winkel van het jaar

In 2019 zijn wij verkozen tot “Winkel van het jaar” door de collega-ondernemers van de Wemenstraat en Wetstraat.
Zeg nou zelf, iets winnen is altijd leuk en zeker als die prijs wordt toegekend door je eigen collega’s.

De winkel van het jaar wordt elk jaar aan het begin van het nieuwe jaar bekend gemaakt als de ondernemers bijeen zijn op de nieuwjaarsbijeenkomst.
Was het verrassend dat Styling’S heeft gewonnen? Nee vinden haar collega’s. Want als je het hebt over onderscheiden, is dat Brigiet wel toevertrouwd.
Haar salon is helemaal van deze tijd na een megaverbouwing en een nieuw concept. Dan toon je lef. Haar collega’s noemen haar een duizendpoot, een onderneemster in hart en nieren en daarnaast is ze enthousiast aanjaagster van activiteiten in de straat en in de binnenstad, zoals in december 2018 nog het SantaEvent.
Terecht dus dat de bloemen en het applaus voor de Brigiet waren dat wij als Styling’S ons dit jaar “de leukste winkel van het jaar mogen noemen…….!!!!

                                    

Verbouwing Styling’S 2018

In september 2018 hebben we onze salon volledig nieuw ingericht.

Helemaal volgens onze eigen ideeën waardoor de salon een hele mooie afspiegeling is geworden van wie we zijn en waarvoor we staan.
Door de grote knip tafel in het voorste gedeelte van de salon willen we de gezelligheid en het sociale sfeer neerzetten.
De was unit is een plek voor rust en ontspanning geworden door deze met behulp van de mooie schuifbare looddeuren af te sluiten.