HAARVERLENGING EN EXTRA VOLUME

Natuurlijk zijn hairextensions en hairweaving niets nieuws, maar wanneer het aankomt op de manier van inzetten/aanbrengen kan ik jullie melden dat er een nieuwe revolutie gaande is!

Ondertussen is de firma Extensielle al ruim 8 jaar héél actief in België en bezig met het gepatenteerde en zelfontwikkelde systeem voor extra haarverlenging en volume, met Miss Fashion België als enthousiaste ambassadrice. Onze eigen ambassadrice is Miss Queen of the Benelux 2011 Kim Schurink.

De extensions van echt Human haar zijn standaard in de lengte van 50-55cm en van ultieme goede kwaliteit.   Nieuw is een kortere lengte van 35-40cm die uitermate geschikt is voor volume. Deze haren worden op specialistische wijze aangebracht door middel van de gepatenteerde en zelf handmatig vervaardigde micro ringen ( let wel ten grote van 2mm!!) 

Deze micro kleine ringen zorgen ervoor dat je eigen haar niet beschadigd en onzichtbaar de verlenging of volume opneemt. De traditionele vlecht techniek wordt hierdoor vervangen. De verdeling van de rijen haren is maatwerk en worden dus op maat gemaakt op de breedte van je hoofd.

Er zijn tal van kleuren mogelijk. Naast de standaard kleuren die altijd met elkaar gemengd worden voor het natuurlijkste resultaat, zijn er nu ook multicolor rijen. Hierbij zijn er al 2 tot 3 verschillende kleuren verwerkt in de rijen voor nog meer mogelijkheden. Nieuw is een prachtige 4 color.

Qua styling zijn de mogelijkheden ten over en het haar is 6 a 8 wekelijks telkens weer opnieuw in te zetten. Bij de juiste verzorging met professionele verzorgingsproducten is de levensduur ongeveer 12 maanden.

Bij dit systeem zijn de mogelijkheden ongekend!

Vol trots kan ik u melden dat wij, Styling’S in Hengelo, de eersten zijn in Nederland die zich hebben mogen scholen in dit systeem en door Extensielle gecertificeerd zijn én dus goed genoeg zijn bevonden om voor Nederland het ambassadeurschap aan te gaan.

Al ruim drie jaar mogen wij in onze kapsalon deze fantastische manier van haarverlenging en volume aan onze gasten aanbieden en zo nog meer van dienst te kunnen zijn.

Haarverlenging en extra volume

Een goed advies is natuurlijk altijd heel belangrijk, ook bij haarverlenging en extra volume. Hoeveel haar je nodig hebt is dan ook afhankelijk van je wens en de kwaliteit van je eigen haar en of je ook extra volume en extra lengte aan de zijkanten van je haar wil. Hieronder een prijsindicatie. Neem voor vragen gerust contact met ons op, of maak een intake afspraak. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Dit 100% natuurlijke haar hebben wij in de meest uiteenlopende kleuren en kleurcombinaties op voorraad. Daarnaast kan dit mooie haar ook gekleurd worden, er is dus altijd een mooi en passend en persoonlijk resultaat voor elk wat wils.

2 rijen aanbevolen voor extra volume in fijn haar
Aanschaf haar incl eerste keer inzetten va € 313,50 Wens jij extra lengte en volume aan de zijkanten van je haar dan zijn 2 rijen € 390,50
6 a 8 wekelijks ophalen € 56,65 per keer excl. modelföhnen en knippen.

3 rijen aanbevolen voor extra volume normaal haar en verlenging fijn haar.
Aanschaf haar incl eerste keer inzetten € 429,- Wens jij extra lengte en volume aan de zijkanten van je haar dan zijn 3 rijen € 500,50
6 a 8 wekelijks ophalen € 85,- per keer excl. modelföhnen en knippen.

4 rijen aanbevolen voor verlenging voor normaal haar.
Aanschaf haar incl de eerste keer inzetten € 577,50 Wens jij extra lengte en volume aan de zijkanten van je haar dan zijn 4 rijen € 649,-
6 a 8 wekelijks ophalen € 113,25 per keer excl. modelföhnen en knippen.

De rijen worden na 6 a 8 weken altijd zorgvuldig verwijderd en vervolgens wordt je eigen haar heerlijk gewassen, verzorgd en gedroogd. De rijen worden daarna weer opnieuw geplaatst. Wil je daarna nog lekker geföhnd worden dan betaal je € 27,45.

 

Klik om een afspraak te maken