Hairextensions

De hairextensions en hairweave kent iedereen natuurlijk allang. Er zijn veel verschillende soorten, maten en kleuren. Daarnaast onderscheidden hair extensions zich ook van elkaar door de manier van het aanbrengen en de aanhechting met je echte haar. Daarin is een nieuwe revolutie gaande! Wij zijn bekend met de nieuwste trends en passen dit ook graag toe!

Firma Extensielle is al ruim 8 jaar actief in België op het gebied van haarverlenging en extra volume.  Ze houden zich bezig met het vernieuwen van het gepatenteerde en zelfontwikkelde systeem voor het verlengen van je haar. Vol trots kunnen we melden dat wij de eerste in Nederland zijn die dit systeem gebruiken en door Extensielle gecertificeerd zijn. Daarom mogen wij ook voor Nederland het ambassadeurschap aan gaan met onze eigen ambassadrice Miss Queen of the Benelux, Kim Schurink. Al ruim drie jaar mogen wij in onze kapsalon deze fantastische manier van haarverlenging en volume aan onze gasten aanbieden en zo nog meer van dienst kunnen zijn.

Haarverlenging en extra volume

Wij hebben onder andere extensions van echt haar met een standaard lengte van 50-55 centimeter en van ultieme goede kwaliteit. Nieuw in de collectie hebben wij nu een kortere lengte van 35-40 centimeter die uitermate geschikt is voor extra volume. Deze echt haar extensions worden op een specialistische wijze aangebracht door middel van de gepatenteerde en handmatige micro ringen.

Deze ring extensions zorgen ervoor dat je eigen haar niet beschadigd wordt en onzichtbaar de verlenging of volume opneemt. Door deze manier van aanbrengen wordt de traditionele vlecht techniek vervangen. De verdeling van de rijen haren wordt eerst zorgvuldig opgemeten en vervolgens op maat gemaakt op de breedte van je hoofd.

Voor de haar weave zijn er tal van kleuren mogelijk. De standaard keuren worden altijd met elkaar gemengd voor een natuurlijk resultaat. Sinds kort hebben wij ook multicolor rijen, hierbij zijn er al 2 tot 3 verschillende kleuren verwerkt in de rijen. Bij dit systeem zijn de mogelijkheden ongekend!

Extensions laten zetten

Wil jij ook extensions laten zetten? Bij Styling’S denken wij graag met u mee en vinden we goed advies altijd heel belangrijk. Hoeveel haar is namelijk afhankelijk van je wensen en de kwaliteit van je eigen haar. Hieronder hebben wij een prijsindicatie verschillend van haarverlenging met echt haar tot ring extensions. Neem voor vragen gerust contact met ons op of maak een intake afspraak. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken!

2 rijen aanbevolen voor extra volume in fijn haar
De aanschaf van het haar incl. eerste keer zetten: vanaf €315,50
Wens jij extra lengte en volume aan de zijkanten van je haar: vanaf €390,50
Na 6 a 8 weken vervangen:  €56,65 per keer excl. modelföhnen en knippen

3 rijen aanbevolen voor extra volume bij normaal haar & haar verlengen
De aanschaf van het haar incl. eerste keer zetten: vanaf €429,-
Wens jij extra lengte en volume aan de zijkanten van je haar: vanaf €500,50
Na 6 a 8 weken vervangen: €85,-  per keer excl. modelföhnen en knippen

4 rijen aanbevolen voor extensions bij normaal haar
De aanschaf van het haar incl. eerste keer zetten: vanaf €577,50
Wens jij extra lengte en volume aan de zijkanten van je haar: vanaf €649,-
Na 6 a 8 weken vervangen: €113,25 per keer excl. modelföhnen en knippen

De rijen worden na 6 tot 8 weken altijd zorgvuldig verwijderd en vervolgens wordt je eigen haar heerlijk gewassen, verzorgd en gedroogd. De rijen worden daarna weer opnieuw geplaatst. Kapsalon en visagie Styling’S is jouw salon als het gaat om creativiteit, kwaliteit en gezelligheid!

Klik om een afspraak te maken