Hairextensions

De hairextensions en hairweave kent iedereen inmiddels wel. Er zijn veel verschillende soorten, maten en kleuren. Daarnaast onderscheiden hair extensions zich ook van elkaar door de manier van het aanbrengen en de aanhechting met je echte haar. Wij werken alleen met hoogwaardige hair extensions. Wij zijn bekend met de nieuwste trends en passen dit ook graag toe!

Haarverlenging en extra volume

Wij hebben extensions van echt haar met een lengte van 40-45 cm en 50-55 cm. Deze hair extensions worden op een specialistische wijze aangebracht door middel van de gepatenteerde en handmatige micro ringen.

Deze ring extensions zorgen ervoor dat je eigen haar niet beschadigd wordt en onzichtbaar de verlenging of volume opneemt. Door deze manier van aanbrengen wordt de traditionele vlecht techniek vervangen. De verdeling van de rijen haren wordt eerst zorgvuldig opgemeten en vervolgens op maat gemaakt op de breedte van je hoofd.

Voor de hair weave zijn er tal van kleuren mogelijk. De standaard kleuren worden altijd met elkaar gemengd voor een natuurlijk resultaat. Er zijn ook multicolor extensions te krijgen. Hierbij zijn er al 2 tot 3 verschillende kleuren in verwerkt. Bij dit systeem zijn de mogelijkheden ongekend!

Extensions laten zetten

Wil jij graag volume en/of verlenging in je haar? Bij Styling’S denken wij graag met u mee en vinden we goed advies heel belangrijk. Wij werken met 100% echt haar. Hoeveel haar is afhankelijk van je wensen en de kwaliteit van je eigen haar. Hieronder hebben wij een prijsindicatie van de verschillende lengtes en hoeveelheid grammen. Dit is inclusief knippen en fohnen/drogen. Neem voor vragen gerust contact met ons op of maak een intake afspraak. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken!

40-45 cm hair weave
50 gram à extra volume fijn haar: €250,-
100 gram à volume/verlenging: €450,-
150 gram à volume/verlenging en echt vol haar: €650,-

50-55 cm hair weave
50 gram à extra volume fijn haar: €300,-
100 gram à volume/verlenging: €500,-
150 gram à volume/verlenging en echt vol haar: €700,-

Afhankelijk van je eigen haarlengte en haardikte verdelen wij de grammen in je haar. Voor 50 en 100 gram is het meestal mooi om ze te verdelen over 2 banen. Voor 150 gram zijn meestal 3 of 4 banen perfect.

We adviseren om na 6 tot 8 weken de rijen weer omhoog te laten plaatsen. De kosten hiervan zijn:
2 rijen: €60,-
3 rijen: €90,-
4 rijen: €115,-
De rijen worden er zorgvuldig uitgehaald en vervolgens  wordt je eigen haar heerlijk gewassen, verzorgd en gedroogd. De rijen worden daarna weer opnieuw geplaatst.

Styling’S is jouw salon als het gaat om creativiteit, kwaliteit en gezelligheid!