KLEUREN

Kleuren is onze passie!

Welke kleur past het beste bij je huid? Welke kleur past het beste bij het kapsel? Waar wordt onze klant blij van? Wat zijn de mogelijkheden?

Deze vragen stellen wij onszelf telkens wanneer wij gaan kleuren.

Iedereen is uniek! Zo heeft iedereen ook verschillende wensen: blond, bruin, warm, koel. Alles is mogelijk met onze technieken en haarkleuringen.

Lanza Healing Haircare geeft ons ongekende mogelijkheden. Het uniek Flower Shield Complex, dat in de haarkleuringen én in de haarverzorging zit, zorgt voor een intensieve glans en verzorging tijdens en na het kleuren. Healing Color herstelt, verzegelt en beschermt je haar en haarkleur.

Voor ons komt kleur niet zomaar uit de tube!

Wij willen weten wat er in de tube zit zodat jij het langst plezier hebt van je kleur.

Samen met het team van Styling’S onderzoekt Brigiet telkens weer de nieuwste mogelijkheden op het gebied van kleur. Voor ons is er geen limit. Onze kleuren kennen wij door en door.

Daarnaast geeft Brigiet L’anza kleurtrainingen in o.a de Benelux en Duitsland en deelt ze haar kennis en passie met collega Lanza kappers- en trainers. Zo wordt de wereld van haarkleuringen nog mooier.

Thuiskleuren

In de drogist en supermarkt is er enorme keuze uit haarkleuringen. Vaak gaat het goed maar als het misgaat gaat het ook goed fout. Gelukkig is een fout te herstellen en ook daar helpen wij gemiddeld 2x per week een gast mee. De ene keer is het een grotere klus dan de andere keer maar telkens heel dankbaar als wij de fout weer herstelt hebben en onze gast weer blij de salon mag verlaten. Tuurlijk is voorkomen beter dan genezen maar wij snappen dat het soms gewoon makkelijker is om je kleurtje thuis even bij te werken. Daarom bieden wij ook thuiskleuringen aan. Vraag naar de mogelijkheden, wij helpen je graag.

Klik om een afspraak te maken