KLEUREN

Kleuren is onze passie!

Welke kleur past het beste bij je huid? Welke kleur past het beste bij het kapsel? Waar wordt onze klant blij van? Wat zijn de mogelijkheden?

Deze vragen stellen wij onszelf telkens wanneer wij gaan kleuren.

Wij zijn allemaal uniek en hebben verschillende wensen op het gebied van haarkleuringen. De een wil graag een elegante en rijke, volle haarkleuring. De ander een transparant resultaat.

Diep sprankelend en glanzend bruin, blond of rood. Egaal of met veel mooie kleurschakeringen, met het behoud van je eigen kleurschakeringen of door middel van high- en lowlighters.

Lanza Healing Haircare geeft ons ongekende mogelijkheden. Het uniek Flower Shield Complex, dat in de haarkleuringen én in de haarverzorging zit, zorgt voor een intensieve glans en verzorging tijdens en na het kleuren. Healing Color herstelt, verzegelt en beschermt je haar en haarkleur.

Voor ons komt kleur niet zomaar uit de tube!

Wij willen weten wat er in de tube zit en hoe wij er voor kunnen zorgen dat jij als onze gast het langste plezier heeft van je model met mooie kleur.

Samen met het team van Styling’S onderzoekt Brigiet telkens weer de nieuwste mogelijkheden op het gebied van kleur. Voor ons is er geen limit. Onze kleuren kennen wij door en door en wij weten altijd wat we moeten doen om jou de mooiste kleur te geven.

Daarnaast geeft Brigiet Lanza kleurtrainingen in o.a de Benelux en Duitsland en deelt ze haar kennis en passie met collega Lanza kappers- en trainers om zo de wereld van haarkleuringen nog mooier te maken.

 

Klik om een afspraak te maken