AMBASSADEUR

Jouw waardering wordt beloond!

Ben jij een echte Styling’S ambassadeur? Dan willen we je graag bedanken met een leuke verrassing! Voor jezelf of om weg te geven.

Wij geloven in de kracht van het delen en elkaar een goed gevoel geven. Daar zetten wij ons elke dag met energie en enthousiasme voor in. Als jij je thuis voelt bij ons en tevreden bent over ons werk, zijn wij in onze opzet geslaagd. Als jij jouw enthousiasme en ervaringen deelt met anderen, zien wij dat als een groot compliment waarvoor wij je graag willen bedanken.

Ambassadeursvoucher

Mogen wij dankzij jou enthousiasme een nieuwe gast welkom heten? Dan willen wij dit succes graag met je delen. Iedere keer wanneer iemand op jouw aanwijzen voor een behandeling bij Styling’S komt, ontvang jij een kortingvoucher van 10%. Deze vouchers kun je inwisselen wanneer jij wilt:

  • Bij je volgende bezoek aan onze salon
  • Opsparen tot 100% gratis behandeling
  • Doneren aan een ander

Daarnaast wordt jouw kennis, vriend(in) of familielid natuurlijk warm ontvangen en ontvangt hij/zij een ontspannen welkomstkado: een uitgebreide haarverzorgingsbehandeling voor het eigen haartype!

Hoe werkt het?

Vul op deze pagina de gegevens van jou en je contact in. Hij of zij kan meteen een afspraak plannen. Wij maken dan de ambassadeurvoucher t.w.v 10% voor je aan. Deze voucher ontvang je per mail zodra je contact voor zijn of haar eerste behandeling bij Styling’S is geweest.
Jouw contact ontvangt ook een voucher per mail. Deze bevat een unique code die jullie aan elkaar koppelt. Het is dan ook van belang dat je contact deze voucher meeneemt tijdens het bezoek aan onze salon, zodat wij kunnen zorgen dat jullie beiden de attenties ontvangen.

 Word Ambassadeur