BRUIDSARRANGEMENT

Het verzorgen van het haar van de modellen van Bruidsmode Lisa zijn ondertussen al jarenlang een vast item voor Styling’S tijdens de diverse Bruidsmodeshows. Wij zijn trots op deze ongedwongen maar professionele samenwerking. Veel toekomstige bruiden hebben hierdoor ook hun weg naar ons gevonden.

Graag willen wij ook jou blij maken met mooi haar en een passende make up. Of het nu is voor jezelf als bruid of wanneer je iets extra feestelijks wil voor een speciale gelegenheid of feest.

In onze prijslijst vindt je meer informatie over onze speciale arrangementen of vraag er naar bij een van onze medewerksters.

Eerst even kennismaken? Dat kan, je bent van harte welkom in onze kapsalon.

Wij adviseren altijd om eerst een proefkapsel en proef make up te doen. Wanneer je dit ongeveer 6 weken voor je trouwdatum doet en dan gelijk op dezelfde dag je kleding gaat passen heb je een mooie “generale”. Maak foto’s en kijk dan kritisch of alles naar wens is. Wijzigingen zijn natuurlijk altijd mogelijk. Wij kijken en denken graag met je mee.

Tip: Plan het knippen en kleuren tussen de 1 a 2 weken voor je trouwdatum.

Ook voor de heren hebben wij een arrangement samen gesteld.

Toch nog even een fris kleurtje op je huid zonder de schadelijk invloeden van de zon of zonnebank? Onze geweldig tanningspray van Marc Ibane geeft jouw die mooie tint zonder dat je bang hoeft te zijn voor “het worteleffect” of het vervellen door te fanatiek zonnebaden…

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.